Zwangerschap en striae

Pronken met je mooie buik!

De zwangerschap is natuurlijk de allermooiste tijd van je leven. Dat wondertje in je buik dat in negen maanden zal uitgroeien tot een prachtig kindje. Je lichaam verandert continue en je buik groeit per week. Natuurlijk straal je van geluk en je mag best pronken met je mooie buik.
Helaas kan het ook wat ongemakken met zich mee brengen.
Striae, is er iets aan te doen?
Sommige vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap last van rode striemen rond buik en borsten. Ze ontstaan doordat je huid uitrekt naarmate je zwangerschap vordert. Zo gaan vezeltjes onder je huid knappen waardoor de opperhuid dunner is en het onderliggende bloed op die plekken zichtbaarder wordt. Na de zwangerschap zullen de striemen minder rood worden en verbleken, maar verdwijnen doen ze niet. Het blijven littekens. Helaas bestaan er geen wondermiddeltjes om striae te genezen. Je kan striae wel proberen te voorkomen door je huid soepel en stevig te houden. Dat kan door massages, hydraterende lotions. Ook buikspieroefeningen kunnen helpen.
YAM Dermoelast

YAM Dermoelast van RVB Holistic Beauty is een prenatale en postnatale schoonheidsbehandeling waarvan de waardevolle en natuurlijke mix van actieve ingrediënten en arganolie de huid versterken. YAM helpt de huid mooi, strak en in model te houden en striae te verhinderen. Een intensieve behandeling die de structuur van dermis en epidermis versterkt en huidverslapping tegengaat. Rijk aan arganolie en tahition monoï, met regeneratieve en beschermende eigenschappen. Vooral om striae te voorkomen tijdens afslanking of zwangerschap.
Elasticizing cream - 200 ml pot € 49,00
Geeft onmiddellijk een elastisch effect, respecteert de hydrolipide film van de huid en versterkt de huidweefsels. Zeer doeltreffend om striae te voorkomen tijdens zwangerschappen.

Pure elasticizing oil - 200 ml fles € 53,20

Een exclusieve mix van voedende arganolie die huidverslapping verhindert, vrije radicalen neutraliseert en de vorming van huidstriae voorkomt. De dynergie, gecreëerd door de delicate mengeling van essentiële oliën en arganolie, zorgt voor een herstellende en structurerende werking, vooral bij jonge moeders.
Stretchmarks concentrate – 30 ml druppelteller € 44,80

Revolutionaire behandeling met een verzachtende en herstellende werking. Rijk aan cucurbita pepo, versterkt onderliggende huidstructuren en verhoogt de dichtheid van de huid. Het helpt om striae te voorkomen, het versterkt de huid en bij dagelijks gebruik vermindert het de zichtbaarheid en de kleur van onzichtbare striae.

Deze producten kunje natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar dagelijks thuis gebruiken.

Voor meer informatie over de producten, hetverkrijgen van de productenof over de ontspannende massage speciaal voor aanstaande moeders?Neem contact op met de salon. LET OP!! Bovenstaande producten zijn niet verkrijgbaar in de webshop.

Advies voor thuisgebruik YAM HomeCare producten:

YAM Dermoelast hydrateert, voedt en maakt de huid zachter en elastischer. De delicate geur van de producten is aangenaam, zowel tijdens als na de zwangerschap.

Breng YAM Stretch Mark Concentrate ’s ochtends rechtstreeks aan op de striae met behulp van de speciale dispenser. Zorg ervoor dat het volledig door de huid wordt geabsorbeerd.

Breng nadien de YAM Elasticizing Cream aan op het hele lichaam, inclusief de borsten. Masseer in met ronde bewegingen, startend van de onderste ledematen en ga zo naar boven. Besteed meer aandacht aan de probleemzones zoals heupen, buik, billen en borsten.

Breng ’s avonds YAM Stretch Mark Concentrate rechtstreeks aan op de striae. Zorg er weer voor dat het volledig door de huid is opgenomen en breng hierna de YAM Pure Elasticing Oil aan.

Volg dezelfde procedure als bij de Elasticizing Cream.