Sensitive Skin

Sensitive but strong

Een beautybehandeling voor de gevoelige huid met een hoge verdraagzaamheid om de huid te beschermen tegen tekenen van veroudering en externe factoren. Het is versterkt met anti-irritatie neuropeptiden, en is gebaseerd op de manuele lymfe drainage. Deze verbetering van de lymfatische circulatie zal het evenwicht van de huid versterken en de basisfunctie van het lymfestelsel stimuleren.

Het behandel protocol voor een verzachtende en beschermende behandeling met een revitaliserende werking, op basis van het 51+3 HYALU COMPLEX™ en anti-irritatie neuropeptiden, voorkomt huidirritatie door de verzachtende en beschermende bestanddelen, voor een cellulaire bio-revitalisering en een evenwichtige, natuurlijke fysiologische afweer aan de hyperactieve, gevoelige huid

Voor een kalmerende behandeling voor de gevoelige huid bevat 51+3HYALU COMPLEX™ vitamine E,F en ceramiden die de hui barrière versterken tegen externe invloeden en die rimpels, teintverlies en easticiteitsverlies bestrijden met een concentratie van de actieve ingrediënten die zorgvuldig is afgesteld om de tere fysiologische balans van de huid te respecteren.


Soothing

Een behandeling om de delicate huid te beschermen tegen veroudering en externe invloeden. Het is versterkt met anti – irritatie neuo peptiden.


Soothing - for couperose skin

Een bijzondere behandeling voor een rode en geïrriteerde huid, om het brandende gevoel veroorzaakt door externe factoren (klimaat, gebruik van agressieve cosmetica producten) direct te verminderen, en als intensieve behandeling tegen permanente roodheid en couperose.