RVB Holistic Beauty Behandelingen

HOLISTIC BEAUTY BEHANDELINGEN

Alle huidtypes worden gereinigd met de reinigende producten van RVB Holistic Beauty, speciaal op uw huidtype afgestemd. De voorbereidende reiniging wordt gevolgd door een dieptereiniging door middel van een peeling/scrub, al dan niet met stoombad of borstelapparaat. Alle onzuiverheden worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd. Een passend serum op uw huidtype. De Holistic Beauty Massage. Daarna krijgt u een masker die uw huid weer kalmeert en voedt. Het geheel wordt afgesloten met een passende dag- of nachtcrème.
BIOESSENTIAL BEHANDELING
De startbehandeling voor elk huidtype. Deze behandeling bevordert de afvoer van toxines door stimulatie van de microcirculatie in de huid en reactiveert het celmetabolisme.
De huid ziet er direct stralender, gladder en frisser uit.

€ 55,50
BIOHYDRA BEHANDELING
Revolutionaire formule die niet alleen de vochtreserves van de huid beschermt en de verdamping afremt maar bovendien de structuur van de huid verbetert en de barrièrefunctie verstevigt voor een uitstekende en langdurige hydratatie. De huid voelt zijdezacht aan.

€ 55,50
BIOAGE BEHANDELING
Een reeks anti aging producten met een rijkdom aan actieve bestanddelen die door hun synergetische werking de huid verstevigen en veerkrachtiger maken en de schadelijke invloeden van buitenaf bestrijden. De huid voelt compact en veerkrachtig aan.

€ 57,50
BIOCALM BEHANDELING
De huid wordt weerbaar gemaakt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en daardoor wordt jeuk, roodheid en andere irritaties drastisch bestreden

€ 57,50
BIOPURITY BEHANDELING
De cosmetische oplossing voor de huid die niet in evenwicht is.
Sebumproductie wordt gereguleerd en onvolkomenheden worden vermindert d.m.v. een zachte microscrub. Zorgvuldig samengesteld met niet comedogene ingrediënten die bijzonder goed verdragen worden.

€ 57,50