Holistic Beauty

RVB Holistic Beauty komt voort uit het eeuwenoude concept van de boom des levens


HB_Symbol

Deze boom des levens staat voor het symbool voor Moeder Natuur en haar onophoudelijke stroom aan energie.
De boom is de metafoor voor het lichaam dat energie zoekt en vasthoudt om de buitenste lagen te voeden, zuurstof te geven en te regenereren. De Holistic Beauty lijn voert vitale lymfe naar de huid en geeft de huid haar natuurlijke en harmonieuze schoonheid terug.
Alleen zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in de natuurlijke HOLISTIC BEAUTY lijn.
Het resultaat is een reeks producten en behandelingen die dermatologisch en microbiologisch zijn getest op maximaal effect en op een hoog tolerantieniveau.

Een Holistic Beauty behandeling bestaat uit verschillende fases.
Fase 1: is een reiniging die is onderverdeeld in cleansing, detoxing, exfoliating.
Fase 2: bestaat uit massages die onderverdeeld zijn in stretching, en relaxing met ingrediënten die afgestemd zijn op het huidtype.
Fase 3: is een masker aangepast aan het huidtype.
Fase 4: is een voetreflex massage.


HOLISTIC BEAUTY BEHANDELINGEN

BIOESSENTIAL BEHANDELING
De startbehandeling voor elk huidtype. Deze behandeling bevordert de afvoer van toxines door stimulatie van de microcirculatie in de huid en reactiveert het celmetabolisme.
De huid ziet er direct stralender, gladder en frisser uit.

€ 55,50
BIOHYDRA BEHANDELING
Revolutionaire formule die niet alleen de vochtreserves van de huid beschermt en de verdamping afremt maar bovendien de structuur van de huid verbetert en de barrièrefunctie verstevigt voor een uitstekende en langdurige hydratatie. De huid voelt zijdezacht aan.

€ 55,50
BIOAGE BEHANDELING
Een reeks anti aging producten met een rijkdom aan actieve bestanddelen die door hun synergetische werking de huid verstevigen en veerkrachtiger maken en de schadelijke invloeden van buitenaf bestrijden.
De huid voelt compact en veerkrachtig aan.

€ 57,50
BIOCALM BEHANDELING
De huid wordt weerbaar gemaakt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en daardoor wordt jeuk, roodheid en andere irritaties drastisch bestreden

€ 57,50
BIOPURITY BEHANDELING
De cosmetische oplossing voor de huid die niet in evenwicht is.
Sebumproductie wordt gereguleerd en onvolkomenheden worden vermindert d.m.v. een zachte microscrub. Zorgvuldig samengesteld met niet comedogene ingrediënten die bijzonder goed verdragen worden.

€ 57,50
Actieve Ingrediënten: Bioessential Goji Organic Goji is een plant die in de bergen van Tibet groeit. Deze boom heeft kleine rood – oranje besjes die rijk zijn aan anti oxidanten, vitaminen, polysacharariden en aminozuren. Dit ingrediënt beschermt het celmembraan en de DNA tegen oxidatie. Nyamplung olie Deze olie is afkomstig uit de amandelen van een Indonesische Boom met de eigenschap een therapeutische werking op de huid te beschermen Deze olie is koud geperst, om zijn zuiverheid en werkzaamheid te behouden. Is zeer rijk aan vitamine E en tocoferolen. Zij hebben een natuurlijke SPF booster wat de huid beschermt tegen ultraviolette straling.