Diego Dalla Palma

Immediate balance

Het is veel meer dan een massage: het is een ritueel gericht op herstel om een optimaal evenwicht te creëren van lichaam en geest. Verschillen in persoonlijkheid worden weerspiegeld in onevenwichtigheden op spieren en houding, hiervoor worden er 4 verschillende oliën gebruikt voor een specifieke gepersonaliseerde aanpak: de openingsmassage.


Determined behaviour oil

Voor diegene die een doelbewust gedrag uitstralen, die snel beslissingen nemen en die gefocust zijn op het behalen van hun doelstellingen. Met noten van perzik, pruim, tuberoos, oranjebloesem, sandelhout en vanille voor een ontspannen geest en spieren.


Expressive behaviour oil

Voor expressieve persoonlijkheid types, die openstaan voor het nieuwe en die zich steeds willen onderscheiden van anderen. Het ontspant de geest en verspreidt een gevoel van comfort over het lichaam. Met noten van sinaasappel, lelietjes van dalen, roos, iris, cederhout, sandelhout en muskus.


Relaxed behaviour oil

Voor rustige mensen , die gehecht zijn aan traditie en die steeds op zoek gaan naar het hoogste veiligheidsniveau dankzij de noten van, bergamot, iris, jasmijn, vanille, zoethout, leer en amber.


Accurate behaviour oil

Voor wie op zoek is naar gedetailleerde informatie en die streven naar perfectie. Het stimuleert een zorgeloze geest en reactiveert de reiniging en ontgifting van de weefsels. Met noten als lavendel, groene appel, munt en grapefruit, geranium, pijnboom, patchoeli, vetiver en eikenmos.