Behandelingen

Immediate balance

Het is veel meer dan een massage: het is een ritueel gericht op herstel om een optimaal evenwicht te creëren van lichaam en geest. Verschillen in persoonlijkheid worden weerspiegeld in onevenwichtigheden op spieren en houding, hiervoor worden er 4 verschillende oliën gebruikt voor een specifieke gepersonaliseerde aanpak: de openingsmassage.


Determined behaviour oil

Voor diegene die een doelbewust gedrag uitstralen, die snel beslissingen nemen en die gefocust zijn op het behalen van hun doelstellingen. Met noten van perzik, pruim, tuberoos, oranjebloesem, sandelhout en vanille voor een ontspannen geest en spieren.


Expressive behaviour oil

Voor expressieve persoonlijkheid types, die openstaan voor het nieuwe en die zich steeds willen onderscheiden van anderen. Het ontspant de geest en verspreidt een gevoel van comfort over het lichaam. Met noten van sinaasappel, lelietjes van dalen, roos, iris, cederhout, sandelhout en muskus.


Relaxed behaviour oil

Voorrustige mensen , die gehecht zijn aan traditie en die steeds op zoek gaan naar het hoogste veiligheidsniveau dankzij de noten van, bergamot, iris, jasmijn, vanille, zoethout, leer en amber.


Accurate behaviour oil

Voor wie op zoek is naar gedetailleerde informatie en die streven naar perfectie. Het stimuleert een zorgeloze geest en reactiveert de reiniging en ontgifting van de weefsels. Met noten als lavendel, groene appel, munt en grapefruit, geranium, pijnboom, patchoeli, vetiver en eikenmos.
behandelstoel RVB SKINLAB

Absolute purity

Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel vitaliteit dankzij de aanwezigheid van CELL DETOXIUM, een ontgiftende actief ingrediënten complex die de levenskracht van de cellen verhoogt. Door de eliminatie van giftige stoffen en vervuilde cellen is de huid in evenwichten klaar voor regeneratie en bio-revitalisering.

CELL DETOXIUM het actieve ingrediënt van cellulaire detoxificatie, stimuleert de vorming van ‘autofagosomen’, intracellulaire vestikels die toxinen en veranderde cellulaire componenten kunnen opnemen en afbreken, waardoor de uitschakeling van gifstoffen en afval voor de cellen wordt gestimuleerd. De huid herwint zijn cellulaire balans en is klaar om te worden opgeladen en gebiorevitaliseerd.


Cleansing

Behandeling activeert het ontgiftingssysteem van de huidcellen en stimuleert het regeneratieproces voor een gezonde, gladde huid die vrij kan ademen.


Deep Cleansing

De Cleansing behandeling kan gecombineerd worden met alle andere diego dalla palma professional behandelingen bijvoorbeeld in combinatie met RVB SKINTECH technologie om actieve ingrediënten nog effectiever te laten werken.


Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!
Restored hydration

Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hydra-gene complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. De massage stimuleert de zenuwuiteinden waardoor een gevoel van ontspanning en welzijn wordt gecreëerd.

Voor de moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden (intercellulaire cement van de huid wat essentieel is voor de barrièrefunctie) om verlies van water in de huid tegen te gaan een een betere bescherming te bieden tegen externe factoren. Bovendien, is het Hydra-gene complex ontwikkeld door de RVB SKINLAB-laboratoria om cel communicatie te verbeteren en de werking van hydratatie-genen te activeren. Deze genen zijn verantwoordelijk voor de productie van de hydrolipidefilm, voor de verankering van de huidcellen en voor de vernieuwde productie van aquaporines.


Moisturizing treatment

Een hydraterende masker en intensieve reparatie voor een zeer vochtarme en droge huid. Het is een echte "oase" voor een dorstige huid, het verfrist en herstelt de vochtbalans, beschermt de huid tegen ongemak en vermindert roodheid.


Enhanced moisturizing treatment

Herstelt het evenwicht in de hydratatie van een gedehydrateerde huid.

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!